2021 Başak Burcu Yorumu (Aşk, İş, Para, Sağlık)

Başak Burcunu 2021 Yılında Neler Bekliyor?

Başak burcunda doğduysanız, 2021’de akraba veya arkadaş çevrenizden bir kızın veya genç bir kadının hayatında yeni bir başlangıç ​​ile ilgili beklenmedik bir olay yaşayacaksınız. Bu kişiye yeni bir şans verilecek ve o size bir şekilde bağlanacak.

Yıl boyunca, ailenizden veya akrabalarınızdan bir kadın sağlığınız için endişelenecektir. Muhtemelen çok fazla gerginlik yaratacak bir şey olacak, ancak kısa bir süre için.

2021’de çeşitli nedenlerle, ailenizdeki maliyetler artacak ve en büyük payı kendi çocuklarınız (varsa) alacaktır.

Yeni ek gelir fırsatları olacaktır, ancak bu önceden planlayabileceğiniz bir şey değildir ve sadece ona güvenmemelisiniz.

Yıl boyunca Oğlak burcunda, Boğa burcunda veya Başak burcunda doğan bir kişiden çeşitli yaşam nedenleriyle, ancak geri dönmeden ayrılacaksınız. Birlikte çalıştığınız ve her zaman rakibiniz olan bu üç burçun temsilcileriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Yıl boyunca, çocuklarınız veya bunları kullanmak için yeterli beceriye sahip olmayan veya değerlerini doğru bir şekilde değerlendiremeyen akrabalarınız için pahalı şeyler satın alırken çok dikkatli olun. Çalmak (bir öğenin çalınması için mi?) Veya pahalı bir öğeyi büyük olasılıkla istemeden kaybetmek mümkündür.

Yıl, miras mülkünün bakımı, yenilenmesi ve restorasyonu, kalıcı ikamet amaçlı veya hafta sonları (tatiller) kullanımı ile ilgili planları ve taahhütleri destekleyecektir.

Genel olarak yıl, para, mülk veya mülkle ilgili çeşitli miras sorunlarının çözümünü destekleyecektir.

Yıl boyunca, çeşitli nedenlerle bir süre yurt dışında bulunan yurt dışından arkadaş veya akrabalarınızın dönüşünü deneyimleyeceksiniz. Bir şey yüzünden hayal kırıklığına uğrayacaklar ya da korkacaklar, kalplerinde bir miktar endişe ya da geleceklerinden korkacaklar.

Kamusal veya siyasi faaliyetlerde bulunanlar için, diğer şehirlerden veya ülkelerden kişiler veya kurumlar tarafından iyi yönetilen çatışmaya, skandal durumlarına girme tehlikesi vardır. Bu tür faaliyetlerde bulunduğunuz Zodyak burçları Yengeç, Akrep veya Balık temsilcileriyle olan ilişkinize dikkat etmeniz gerekecektir.

Yıl boyunca yeni arkadaşlıklar sizi ilginç bilgilerle zenginleştirecek veya onlar aracılığıyla yeni ilginç insanlarla tanışacaksınız. Yıl boyunca bağlantılarınızın çoğu sanal olacak, ancak kalite açısından size yakın olanlardan daha önemli olacaklar.

Yıl boyunca İkizler, Terazi veya Kova burcunda doğan bir kişiden sizi heyecanlandıracak bir davet veya teklif alacaksınız.

2021 sürprizi tatsız olacak çünkü kasıtlı olarak ya da istemeyerek güveninizi kötüye kullanacak ve sizi hoş olmayan bir entrikaya, kötü niyetli duruma ya da ciddi şekilde etkileyecek olan eski bir arkadaşınızdan alacağınız büyük hayal kırıklığı ile ilişkilendirilecek imajınıza zarar verir.

Genç Başak kadınları, şanslarını doğru bir şekilde sezebildikleri ve onları kendi bakış açılarından daha cazip veya daha karlı başkalarını bekleyerek boşa harcamadıkları sürece çok güçlü bir yıl geçirecekler.

Başak burcu genç erkekleri, ücret, daha iyi mali sonuçlar ve kârla ilgili işlerinde zorluklarla karşılaşacak ve bu da iş değişikliğine ve yeni bir kariyer arayışına yol açabilecek.

35 yaşın üzerindeki erkekler için işler mali açıdan çok daha istikrarlı olacak, ancak bunun nedeni 2020’deki hesaplamaları ve iyi organize edilmiş eylemleri olacak. Bu anlamda, bu burç burcunun genç temsilcilerinden bazıları, temkinli olurlarsa ve eylemlerini iyi planlamak, 2021’de kendilerini olası mali zorluklardan koruyabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.