2021 Balık Burcu Yorumu (Aşk, İş, Para, Sağlık)

Balık Burcunu 2021 Yılında Neler Bekliyor?

Balık burcunda doğduysanız, 2021 hayatınızda geleceğiniz hakkında daha güvende hissetmenizi ve taahhüt ettiğiniz şeye daha fazla güvenmenizi sağlayacak ilginç deneyimler getiriyor.

Bu burç altında doğan genç kadınlar, kendi evlerini veya çok daha rahat bir yuvayı koruma fırsatına sahip olacaklar. Balık burcunun kesinlikle şanslı olanları olacaksınız, ancak büyük ölçüde bu nedenle Terazi, Kova veya İkizler burçları altında doğan insanların yardımı için minnettar olmanız gerekecek.

Bir gelişme olarak aşk hayatınız, 2020’de başardıklarınızın veya kaçırdıklarınızın bir devamı olacaktır.

Aşık bazı aceleci eylemler veya kararlar, genç erkeklerin kişisel yaşamları üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir. Hala hayattan öğrenecek çok şey var.

Yıl, amacı ne olursa olsun seyahat etmeyi tercih edecektir. Başka bir şehre veya ülkeye taşınmayı gerektirecek bir iş içeriyorlarsa, çok dikkatli olun ve size ne teklif edildiğini ve nereye gittiğinizi iyice kontrol edin. Hoş olmayan sürprizler mümkündür, bu da size sadece hayal kırıklığı değil, aynı zamanda para kaybı da getirebilir.

Yıl boyunca, büyük olasılıkla Balık, Yengeç veya Akrep burcu altında doğan bir ebeveyn veya yetişkin akrabanın sağlığına dikkat edilmesi gerekecektir. Olumlu bir iyileşme oldukça mümkündür, ancak özel bakım ve bazı yaşam tarzı değişiklikleri gerekecektir.

Bu yıl aşk ilişkilerinizde çok dikkatli olun. Hala devam edebileceğini umduğunuz, zaten kopmuş ilişkilerle geçmişte yaşamaktan kaçının. Bu sayfayı geçmişinizden kapatın ve ileriye bakmaya çalışın. Duygularda yeni umutlar ve samimiyetle dolu yeni bir ilişki kurmak çok zor ama imkansız değil. Önceki ilişkinin size getirdiği hayal kırıklığı ve olumsuzlukla yeni bir aşkı yüklemeyin.

2021, orta yaşlı erkeklerin mesleki gelişimini ve kariyerlerini destekleyecek ve bir dereceye kadar beklentilerini karşılayacak, ancak elbette bunların hepsi tam olarak ne olduklarına bağlı olacak. Dünyadaki mevcut durum ışığında bu beklentiler ne ölçüde uygulanabilir ve gerçekçidir?

Orta yaşlı kadınlar, kişisel veya aile işleriyle bile ilgili olabilecek yeni bir faaliyete kendilerini yeniden yönlendirebilecekler. Aile, ev, mülk ve gayrimenkule yönelik hizmetlere yönelik iş veya işle ilgili projeler iyi bir gelişmeye sahip olacaktır.

Yıl boyunca eşinizin akrabalarıyla karmaşık ilişkilerden kaçının. Evliliğinize veya aşk ilişkinize müdahaleleri çok nahoş olabilir ve neredeyse tüm yıl boyunca size rahatsızlık verebilir (bu tür bir etkiye sabrınız varsa). Sabırsız ve uzlaşması zor olanlarınız böyle bir ilişkiyi bile bitirebilir.

Oğlak burcunda, Boğa burcunda veya Başak burcunda doğan bir partneriniz varsa dikkatli olun, çünkü o kendi ailesine karşı çıkmakta zorlanacaktır.

Yıl boyunca, kamusal alanda ortaya çıkacak yanlış bilgilerden kaynaklanacak olan işiniz veya sosyal faaliyetlerinizle ilgili stresli bir durum yaşayacaksınız.

Yıl boyunca dikkat, hayatınızda kalıcı bir anlamı olan belgeler veya sözleşmeler üzerinde çalışmayı gerektirecektir.

Bu burç altında doğan bazı ebeveynler, 2021’de hayatlarında yeni bir başlangıç ​​olması nedeniyle bir çocuktan ayrılma yaşayacak. Ancak, bazılarınız eğitim veya kariyer için yaşamlarının bir döneminde başka bir şehir veya ülkede bulunan bir çocukla yeniden bir araya geleceksiniz.

Yıl boyunca arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızla ilgili eylemlerde doğru ve net olmaya çalışın. Bu tavsiye, özellikle bazı finansal çıkarların yatırılacağı ilişkiler için geçerlidir.

Koç, Aslan veya Yay burcunda doğan bir kişiden ek faaliyet veya iş teklifi alacaksınız, ancak kolay bir karar veremeyeceksiniz.

2021 sizi neyle şaşırtacak? Her şeyden önce, daha iyi ücretli çalışma, ek faaliyet veya kendi işi için yeni fırsatların ortaya çıkmasıyla. Mesleki ve sosyal açıdan daha iyi bir gerçekleştirme için beklenmedik şansların ortaya çıkmasıyla. Yeni arkadaşlıkların ortaya çıkmasıyla, akraba çevrenizde yeni insanlar veya yeni iş ortakları hayatınıza girebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.